Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2013

ke2013Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης & δημιουργικότητας
«Στις βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος»

11 Ιουνίου – 29 Αυγούστου 2013

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων , για 2η συνεχή χρονιά, συμμετέχει στην καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας των δημοσίων και δημοτικών βιβλιοθηκών της χώρας μας με τίτλο «στις βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος».
Την καλοκαιρινή εκστρατεία υποστηρίζει η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Future Library η οποία χρηματοδοτείται από το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».
Η βιβλιοθήκη μας με μια σειρά δράσεων απαντά στην πρόκληση των καιρών, προτείνοντας έναν κόσμο που μπορεί να γίνει πολύχρωμος μέσα από τα βιβλία, τις ιστορίες, τη γνώση και την τέχνη.
Καλούμε τους μικρούς μας φίλους να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της φαντασίας της δημιουργίας, της διασκέδασης, του γέλιου, του παιχνιδιού, της εξερεύνησης, της μάθησης και των βιβλίων!!!
Οι εκδηλώσεις ξεκινάνε από τις 11 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 29 Αυγούστου.
Η Βιβλιοθήκη εκ των προτέρων ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές, τους χορηγούς, αλλά και όλους όσους την στηρίζουν και την βοηθούν καθημερινά στο έργο της.
Σας περιμένουμε όλους στον πολύχρωμο κόσμο της Βιβλιοθήκης για να περάσουμε ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι.
Για περισσότερες πληροφορίες στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων τηλ. 24310-70759 κα. Κολοβού Μαρία & κα. Ρώσσιου Τζένη.

Advertisements

Posted on Ιουλίου 4, 2013, in Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2013. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2013.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: